Хрусткі картопляні скибочки - Image

Хрусткі картопляні скибочки

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей рецепт по-іншому можна ще назвати "домашні чіпси". Тому що за смаком ці картопляні скибочки дійсно нагадують чіпси. Тільки зроблені вони вдома. Цибуля надає страві соковитості і особливого м'якого смаку. А сама картопля в духовці стає красивого золотистого кольору, а на смак - дуже хрусткою і приємною. Це чудова закуска підійде для будь-якої нагоди. Ви можете їх подати на стіл для друзів, як закуску. Або просто запекти картоплю і подавати своїм рідним, як звичайну вечерю. Справа ваша, але в будь-якому разі, ця страва сподобається вам через свою простоту, легкість і приємний хрускіт.

Інгредієнти

Масло вершкове

50 г.

Олія рослинна

30 мл.

Картопля

2 кг.

Цибуля

320 г.

Чебрець

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю добре помити і нарізати дуже тонкими скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими кільцями.

02

Розтоплене вершкове масло і олію змішати, додати сіль, перець, чебрець. Невеликою кількістю цієї суміші змастити форму для запікання. Викласти у форму скибочки картоплі (вертикально), між ними вкласти кільця цибулі. Полити картоплю масляною сумішшю і поставити в духовку на 70-80 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Хрусткі картопляні скибочки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua