
Бутербродна паста з тунця
Часто буває так, що ви постійно кудись поспішаєте, адже життя постійно змінюється, біжить, і люди разом з нею. Часом за роботою чи навчанням не помічаєш навіть, що пора б і поїсти. А навіть якщо згадав, то часу приготувати що-небудь повноцінне немає. У таких випадках ми зазвичай перекушуємо "на ходу" різними бутербродами. Але навіть до такого питання слід підходити дуже уважно. Щоб навіть бутерброди були більш натуральними і без шкідливих консервантів, пропонуємо вам зробити про запас пасту з тунця. Її можна зберігати в холодильнику і робити з нею бутерброди при будь-якому зручному випадку. До того ж приготовлена вона своїми руками і дуже швидко.
Інгредієнти
Тунець консервований
200 г.
Майонез
3 ст.л.
Гірчиця діжонська
1 ст.л.
Цукор
0,5 ст.л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати гірчицю, майонез і цукор.
02
Тунець розім'яти виделкою, додати в миску. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати всі інгредієнти.
03
Викласти пасту в банку з кришкою, зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів