Африканський суп з кунжутом і спеціями - Image

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.

Інгредієнти

Коріандр (насіння)

1 ч. л.

Кмин (насіння)

1 ч. л.

Кардамон (насіння)

1 ч. л.

Кунжутне насіння

100 г.

Помідори

6 шт.

Стебло селери

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Корінь имбиру

1 шт.

Часник

2 шт.

Перець кайєнський

0,5 ч. л.

Куркума

1 ч. л.

Кукурудза консервована

100 г.

Олія кунжутна

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.

02

У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.

03

При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв