Трубочки з білковим кремом - Image

Трубочки з білковим кремом

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Спробуйте приготувати ці хрусткі трубочки з ніжним білковим кремом. Дуже смачно і швидко. Для тістечок використовуються готові пластини листкового тіста, що значно полегшує процес приготування. Щоб перевірити чи готовий сироп, потрібно в ємність з холодною водою капнути крапельку цукрової води. Створення щільної кульки означає готовність сиропу. Рекомендується збити білки в процесі приготування сиропу. Вони повинні бути добре збиті до однорідної маси. Акуратно вливаємо сироп в білкову масу тонким струменем. Збивати отриманий крем близько двадцяти хвилин. Якщо хочете прискорити охолодження крему, поставте миску з кремом в ємність з холодною водою.

Інгредієнти

Пластини листкового тіста

2 шт.

Яйця

3 шт.

Вода

50 мл.

Цукор

100 г.

Лимонна кислота

1 щіпка

Цукрова пудра

за смаком

Етапи приготування

01

Кожну пластину листкового тіста розкачати у форму прямокутника довжиною близько 27-30 см. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см.

02

З кондитерського паперу нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати одне одну). Покласти на деко.

03

Змастити 1 збитим яйцем. Випікати в попередньо нагрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин. Для приготування білкового крему воду з цукром нагрівати до температури 118°C. 2 яєчні білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп із цукру і води на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити ним трубочки. Посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв