Суп із кроликом та рисом - Image

Суп із кроликом та рисом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.

Інгредієнти

Рис

40 г.

Цибуля-порей

1 шт.

Кролик

500 г.

Кабачки

2 шт.

Перець болгарський червоний

1 шт.

Картопля

2 шт.

Морква

1 шт.

Шафран

2 г.

Сіль морська

за смаком

Кріп

0,5 пучка

Етапи приготування

01

Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.

02

Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.

03

Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.

04

Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв