Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем - Image

Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Велика різноманітність солянок: м'ясні, рибні, з морепродуктами, з копченостями та інші. Даний рецепт - один із низки найкращих рецептів збірної рибної солянки. Страва проста в приготуванні, відрізняється поживністю і гострим смаком, дуже ситна. Для приготування солянки можна брати будь-яку свіжу рибу, але не дрібну і не дуже кістляву. Лук пасирують до красивого золотистого кольору, головне, його не пережарити. Огірки кладуть в суп останніми, коли вже готові всі овочі. Потім в самому кінці додають спеції. Така ситна солянка може замінити цілий обід, блюдо можна подати і на святковий стіл і приготувати в будь-який будній день.

Інгредієнти

Сардини

20 г.

Оселедець

80 г.

Оселедець консервований

20 г.

Цибуля ріпчаста

30 г.

Огірки солоні

20 г.

Перець болгарський

15 г.

Помідори

20 г.

Каперси

5 г.

Маслини

5 г.

Томатна паста

5 г.

Масло вершкове

10 г.

Лимони

0,2 шт.

Петрушка

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Перець чорний горошком

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити цибулю і дрібно нарізати. На розігріту сковороду покласти 5 г. вершкового масла, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, після додати томатну пасту, готувати ще 5-8 хвилин.

02

Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою, на окремій сковороді в олії обсмажити перець. Солоні огірки очистити від насіння, нарізати соломкою.

03

Налити 2 л. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду обсмажені цибулю і перець, додати солоні огірки, каперси, приправити лавровим листом, перцем, сіллю. Варити протягом 10-15 хвилин.

04

Філе оселедця нарізати шматочками. Солоний оселедець вимочувати в молоці 30 хвилин, після чого також нарізати маленькими шматочками. Викласти з банки сардини, перекласти на паперову серветку.

05

Помідори нарізати середніми шматочками. Додати в каструлю з супом всю рибу і помідори, варити до готовності свіжого оселедця. При подачі додати в суп часточку лимона, маслини, посипати зверху подрібненою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв