
Овочеві самоси
Самоси - це традиційне блюдо індійської кухні, вони нагадують смажені або печені пиріжки. Але в тісті для самосів немає дріжджів, яєць і молока, тому їх приготування особливо актуальне у піст. Начинка для самосів може бути самою різною: овочевою, фруктовою, сирною, бобовою. Але головне в рецепті приготування самосів - це спеції, прянощі і приправи. Їх потрібно класти багато, з їх поєднанням можна сміливо експериментувати: часник, куркума, сіль, кмин, каррі, горошок, перець та ін. Самоси краще подавати гарячими, але і холодними вони зберігають свої чудові смакові якості.
Інгредієнти
Кеш'ю
3 ст.
Макадамія
2 ст.
Капуста цвітна
1,5 шт.
Кокос
1 шт.
Морква
1,5 шт.
Сіль морська
за смаком
Часник
3 шт.
Куркума
1 ч. л.
Кмин мелений
0,5 ч. л.
Карі
1,5 ч. л.
Зелений горошок стручковий
200 г.
Перець червоний стручковий
1 шт.
Етапи приготування
01
У чашу блендера покласти капусту, моркву, м'якоть кокоса, горіхи, подрібнити. Викласти суміш у миску.
02
Додати до суміші в блендері часник, куркуму, сіль, кмин, карі, горошок і перець.
03
Суміш ретельно перемішати вручну. Сформувати з суміші трикутнички, викласти на сушку, температура 40°C, сушити протягом 3 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів