
Диня з полуницею
Цей рецепт буде достатньо актуальним у теплу пору року, коли підходить сезон полуниці і динь. Такий десерт можна з легкістю робити навіть зранку, тому що він не займе багато часу, але його смак точно сподобається вам і вашим рідним. Напевно всі хочуть подовше полежати в ліжку, а цей десерт забере у вас так мало часу, що ви можете собі дозволити цю слабкість. До того ж, в десерті дуже багато вітамінів, які містять в собі диня і полуниця. Коли будете подавати десерт, не забудьте додати м'яту для аромату і морозива для ще більш приємного смаку. Відмінний десерт припаде до смаку всім, хто його спробує і подарує незабутні хвилини насолоди.
Інгредієнти
Червоне вино (для безалкогольного варіанту – сік або вода)
150 мл.
Цукор
100 г.
Полуниця
125 г.
Диня
0,6 кг.
Етапи приготування
01
У невеликій каструльці змішати вино і цукор. Варити на слабкому вогні до тих пір, поки рідини не стане в два рази менше. Дати охолонути.
02
Порізати полуницю на половинки і обережно додати в сироп.
03
Диню очистити і тонко нарізати, укласти шматочки в тарілку. Полити зверху сиропом з полуницею.
04
Можна подавати з м'ятою або морозивом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів