Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами - Image

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.

Інгредієнти

Філе куряче

150 г.

Печінка гусяча

15 г.

Гриби мариновані

10 г.

Хліб білий

25 г.

Масло вершкове

25 г.

Яйце куряче

0,25 шт.

Молоко

10 мл.

Олія рослинна

за смаком

Сухарі панірувальні

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.

02

Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.

03

Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв