Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита › Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля
Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля

Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля

У процесі приготування страви дрібниць не буває. У запропонованому рецепті така, здавалося б, невелика деталь, як додавання в паніровку насіння фенхелю і натертої апельсинової цедри надає попередньо обсмаженим на оливковій олії стейкам нові оригінальні аромат і смак і допомагає стейкам зберегти соковитість при подальшому запіканні в духовці. Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - блюдо, яке не тільки внесе різноманітність у Ваш повсякденний раціон, але й не виявиться зайвим на святковому столі.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Сухарі товчені — 50 г.
  2. 2. Насіння фенхелю — 0,5 ч. л.
  3. 3. Цедра апельсина — 0,5 ч. л.
  4. 4. Олія оливкова — 2 ст. л.
  5. 5. Сіль — 0,75 ч. л.
  6. 6. Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  7. 7. Вирізка яловича — 800 г.
  8. 8. Гірчиця діжонська — 4 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 260°C.

  2. У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.

  3. М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.

  4. Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.

  5. Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.