Баранина смажена по-арабськи - Image

Баранина смажена по-арабськи

Кількість порцій: 1Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Існує безліч кухонь, скільки країн, напевно, стільки і кухонь. І нам завжди хочеться спробувати щось нове і незвідане. Хочеться спробувати кожну з нових кухонь. Ось і сьогодні ми пропонуємо внести різноманітність у ваш раціон і приготувати страву, яка називається баранина смажена по-арабськи. Арабська кухня відрізняється тією особливістю, що практично всі страви в ній готуються на основі баранини. Там дуже мало використовують телятину, а араби дуже знаються в м'ясі. Тому сьогодні візьміть на озброєння наш рецепт і вирушайте, будь ласка, приготувати цю прекрасну страву, яка здивує вас своїм неперевершеним смаком. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Баранина

170 г.

Смалець

15 г.

Лимонна кислота

за смаком

Цибуля

1 шт.

Зелень

20 г.

Перець

за смаком

СІль

за смаком

Борошно

1 ч. л.

Яйця

1 шт.

Етапи приготування

01

Для маринаду потрібно змішати смалець, лимонну кислоту, перець, сіль і дрібно порізати зелень.

02

М'ясо відбити і маринувати 1-2 години.

03

Яйце збити і додати подрібнену спасеровану цибулю, трохи солі і зелень.

04

Мариновану баранину вмочити в яйце, панірувати в борошні і обсмажити на сковороді. Потім залити яйцем, що залишилося, і запікати в духовці 1 годину при температурі 190°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Баранина смажена по-арабськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua