Запечений паштет із курячої печінки з бренді - Image

Запечений паштет із курячої печінки з бренді

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Паштет із печінки - це чудовий продукт, який можна використовувати для фарширування яєць, млинчиків, можна мазати на бутерброди або їсти просто так. Блюдо подобається багатьом завдяки своєму ніжному смаку, корисному складу і швидкості приготування. У цьому рецепті пропонується приготувати паштет із курячої печінки. Треба відзначити, що куряча печінка набагато ніжніше, ніж яловича або свиняча. Особливість цього варіанту приготування паштету в тому, що це запечений в духовці паштет. В якості інгредієнтів поряд із курячою печінкою використовуються вершкове масло, часник, бренді і спеції. Паштет за цим рецептом виходить дуже ситний і смачний.

Інгредієнти

Печінка куряча

250 г.

Масло вершкове

2,5 ст. л.

Бренді

за смаком

Часник

0,5 шт.

Чебрець

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Перемолоти в блендері курячу печінку. Додати до печінки часник, перець, 30 г. вершкового масла, чебрець, влити бренді. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.

02

Змастити маслом формочку для випікання, викласти печінкову суміш у форму, накрити зверху фольгою, поставити форму в форму більшого розміру з киплячою водою до середини, поставити в духовку на 50 хвилин. Випікати при температурі 150ºС.

03

Витягнути з духовки готовий паштет, остудити, залити зверху розтопленим вершковим маслом. Після, прибрати в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечений паштет із курячої печінки з бренді – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua