Яблучні кільця фрі з корицею - Image

Яблучні кільця фрі з корицею

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Яблука - мабуть, найпопулярніший фрукт в нашій країні. Про його корисність можна говорити дуже довго. Постарайтеся зробити так, щоб яблука були присутні у Вашому раціоні якомога частіше. Найпростіший варіант - їсти сирі яблука. Але є варіанти цікавіше. Це соки, компоти, джеми, повидло, пироги з начинкою з яблук. А якщо ще згадати, що з яблук можна зробити сушку, їсти їх моченими або печеними. Ще один варіант використання яблук - яблучні кільця фрі з корицею. Дуже простий у приготуванні рецепт, що не вимагає багато часу. А результат - оригінальний, смачний десерт, яким можна порадувати своїх домашніх чи гостей.

Інгредієнти

Яйця

1 шт.

Молоко

200 мл.

Вершкове масло

25 г.

Борошно

200 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Яблука

3 шт.

Цукор

50 г.

Кориця

1 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Збити яйце, молоко і вершкове масло в мисці. Змішати борошно з розпушувачем і додати до яєчно-молочної суміші. Добре розмішати.

02

Видалити серцевину з яблук і нарізати їх кільцями по 5 мм. Змішати цукор і корицю.

03

Розігріти олію в глибокій сковороді. Занурювати яблучні скибочки в тісто і обсмажувати їх в олії по 2 хвилини з кожного боку. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир і обваляти в цукрі з корицею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв