Парові ковбаски зі скумбрії - Image

Парові ковбаски зі скумбрії

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
41.49

Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г

10 г

Інгредієнти

Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г

50 мл.

Маргарин Olkom столовий 82,2%

30 г.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Скумбрія

800 г.

Часник

3 зубчика

Етапи приготування

01

Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.

02

Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.

03

Петрушку дрібно посікти.

04

У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.

05

Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.

06

З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв