Грибний соус - Image

Грибний соус

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасного смачного і ароматного грибного соусу. Такий відмінний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв. Його можна подавати до картопляних страв, до запеченого чи смаженого м'яса, до страв з овочів. Цей ніжний і м'який соус можна також подавати до макаронних виробів, голубців, кольорової капусти. У ньому також відмінно можна запікати м'ясні вироби, наприклад, котлети, відбивні або всілякі рулети. Якщо ви помітили, то в рецепті приготування нашого соусу відсутні спеції. Це робиться для того, щоб не перебити неповторний легкий аромат грибів. Обсмажена на рослинному маслі цибуля посилить грибний аромат і зробить соус набагато апетитнішим.

Інгредієнти

Печериці

200 г.

Цибуля

1 шт.

Сметана

150 г.

Соняшникова олія

за смаком

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю дрібно нарізати і тушкувати на соняшниковій олії протягом 15 хвилин з закритою кришкою, щоб рідина не випаровувалася.

02

До грибів і цибулі додати сметану і тушкувати протягом 5-7 хвилин.

03

Остудити, додати в масу зелень і подрібнити все в блендері до однорідної маси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Грибний соус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua