
Фарширована телятина зі шпинатом і овочами
Фарширована телятина із соковитою начинкою підкуповує своїм апетитним виглядом. Страва цілком заслуговує прикрасити Ваш святковий стіл. «Кишеня» для начинки робиться таким чином: поздовжньо надрізаємо верхню частину тушки (приблизно одна третя від усього шматка), але не дорізаємо до кінця два сантиметри. Відкинути тонкий шматок, щоб вийшов вид книги. У товстій частині робиться надріз, який і заповнюється начинкою. Потім необхідно все згорнути як книгу. Заморожений шпинат можна замінити свіжим. Перед відправкою в духовку телятину обтягнути ниткою, а кишеню з начинкою закріпити зубочистками. Готовий рулетик нарізаємо порційними шматочками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
800 г.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
200 мл.
Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г
200 г.
Сосиски Солоницівський МК яловичі
150 г.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
2 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати попередньо подрібнений розморожений шпинат, нарізаний часник і вимочений у воді хліб. У блендері подрібнити ковбасу та сосиски, після, додати в фарш шпинат. Додати в суміш яйце, ретельно перемішати.
02
Духовку розігріти до 200°C. В телятині зробити глибокий надріз, заповнити фаршем, після, зашити. Зверху телятину натерти сіллю і перцем.
03
Селеру нарізати тонкими шматочками, моркву і цибулю нарізати кубиками.
04
Викласти телятину в змащену олією форму для випікання, навколо покласти овочі, залити вином і бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Випікати в духовці 1 годину, до повної готовності. Подавати можна з картоплею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів