Салат із капусти з м'ятою - Image

Салат із капусти з м'ятою

Кількість порцій: 6Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Французька національна кухня славиться нескінченною різноманітністю вишуканих страв і закусок. Особливо французи люблять використовувати всілякі овочі, коренеплоди і зелень. Французьким овочевим салатам слід віддати данину пошани. Рекомендуємо приготувати корисний, легкий і дуже смачний салат із капусти з м'ятою. Такий вітамінний мікс стане кращим доповненням до сімейного обіду. Кожен буде радий похрумтіти соковитою капустою і відчути освіжаючий смак м'яти. Хрусткі горішки і солонуваті маслини розбавляють загальну смакову палітру страви. Соняшникову олію можете замінити арахісовою, а також додати винний оцет. Подібний маринад зробить навіть такий простий салат пікантним і ароматним.

Інгредієнти

Капуста білокачанна

1 кг.

М'ята

50 г.

Арахіс

50 г.

Маслини

200 г.

Олія соняшникова

60 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту помити і нашаткувати соломкою. Потім посолити і залишити на 2 години. Маслини нарізати кільцями.

02

Арахис порубить ножом. Мяту помыть, просушить и измельчить. Все ингредиенты соединить. Добавить масло и перемешать салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із капусти з м'ятою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua