Аранчі з зеленим горошком і моцарелою
- 1. Бульйон курячий — 1 л.
- 2. Масло вершкове — 2 ст. л.
- 3. Цибуля шалот — 0,25 ст.
- 4. Рис арборіо — 300 г.
- 5. Сир пармезан — 100 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний свіжомелений — за смаком
- 8. Петрушка — 2 ст. л.
- 9. Яйце куряче — 4 шт.
- 10. Борошно пшеничне — 100 г.
- 11. Сухарі панірувальні — 200 г.
- 12. Зелений горошок заморожений — 18 шт.
- 13. Сир моцарела — 45 г.
- 14. Олія рослинна — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Влити бульйон в каструлю. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.
В окремій каструлі розтопити вершкове масло, всипати подрібнену цибулю шалот, пасерувати протягом 3 хвилин до м'якості.
Всипати в каструлю рис, помішуючи готувати 4 хвилини. Після, влити 1 ст. бульйону, готувати поки рідина не випарується. Готувати таким чином рис, вливаючи потроху бульйон, протягом 25 хвилин.
Додати в каструлю з рисом пармезан натертий на тертці, 2 ч. л. солі, і 0,25 ч. л. перцю.
Викласти на тарілку рис з каструлі, залишити охолоджуватися 10 хвилин. Після, додати до рису петрушку і 1 яйце, перемішати, накрити масу плівкою, покласти в холодильник на 4 години.
Деко застелити пергаментом. У мисці збити яйця, що залишилися, в іншу миску висипати сухарі, до сухарів додати сіль, перемішати, в третю миску висипати борошно.
Намочити руки, скачати кульки з рисового маси. Моцареллу нарізати шматочками. У центр кожної кульки покласти шматочок моцарели і одну горошину, згорнути всередину, викласти всі кульки на деко.
Кожну кульку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і наприкінці в сухарях. Налити в сковороду олію, викласти кульки в сковороду, обсмажувати протягом 8 хвилин до золотистої скоринки. Готові аранчі викласти після сковороди на паперовий рушник, після на тарілку.