
Форель з часниковою заправкою
Форель заслужено вважається однією з найсмачніших і цінних рибних екземплярів у світі, адже її делікатесне м'ясо соковите, ніжне, злегка жірновате і дієтичне одночасно. Ця рибка справді дивовижна: вона з легкістю змінює забарвлення, колір м'яса (з червоного на білий), спосіб життя і середовище проживання. Незмінним залишається одне – її смак завжди вишуканий і неповторний. А страви з фореллю, що вже говорити – справжні шедеври кулінарного мистецтва. Рекомендуємо Вам насолодитися черговим шедевром з цією рибкою – фореллю з часниковою заправкою. Соус із часнику з оливковою олією і спеціями додає м'ясу насичений смак і божественний аромат. Тепер Ви знаєте, як здивувати гостей і порадувати домашніх.
Інгредієнти
Олія оливкова
30 мл.
Часник
10 зуб.
Вода
50 мл.
Форель
400 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Форель помити, очистити від луски, видалити нутрощі і трохи просушити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити (можна в блендері). Змішати часник з оливковою олією, сіллю, перцем.
02
Духовку розігріти до 200°C. Натерти часниковою сумішшю рибу і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів