Cуп-пюре з риби - Image

Cуп-пюре з риби

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Про рибні страві, точніше про їх корисність, можна дуже довго писати. Всім відомо, що морепродукти, зокрема риба, має дуже корисні властивості. У ній міститься дуже багато білка і незамінних амінокислот, яких немає в м'ясі. Тому суп-пюре з риби стане для вас повноцінним обідом. З'ївши його, ви залишитеся ситим на довгий час. Навіть, якщо ви з'їли тільки цей суп, не доповнюючи його другою стравою, ви будете тривалий час знаходитися в стані смакової задоволеності, так як він сам по собі є дійсно дуже поживним. Прикрасити суп можна зеленню. А подавати можна не тільки з шматочками риби , але і з сухариками, що додасть ще більшу пікантність цьому супу.

Продукти для рецепту

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
148.29

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

500 г

Інгредієнти

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

750 г

Борошно пшеничне вищий гатунок

20 г

Масло вершкове домашнє

40 г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

400 мл

Морква

80 г

Часник та петрушка Badia 141,7г

10 г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Кістки не викидати, а покласти в каструлю, додати петрушку, залити водою і поставити варити для бульйону на середньому вогні.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'якоть риби нарізати шматочками. Сковороду з маслом розігріти, додати цибулю і м'якоть риби і смажити до золотистого кольору.

03

У каструлі або сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому борошно. Потім додати 4 склянки рибного бульйону, довести до кипіння і покласти шматочки обсмаженої риби. Варити на невеликому вогні близько 15-20 хвилин.

04

Після варіння суп процідити і протерти через сито, додати гаряче молоко, сіль, масло. Подавати суп можна з шматочками риби.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв