
Салат грибний з оселедцем
Всім відомий прекрасний салатик «Оселедець під шубою», який став обов'язковим атрибутом новорічного застілля. Але, на щастя, це далеко не єдиний варіант використання цієї рибки у святковому салаті. І ось як доказ рецепт, що заслуговує Вашої уваги – грибний салат з оселедцем. Якщо Ви вирішили відійти від традиційної класики, пропонована страва – те, що Вам потрібно. Оселедець – риба недорога і дуже смачна, а салати виходять з нею чудові: ароматні, ситні, поживні. Вона прекрасно поєднується не тільки з відвареною картоплею, буряком і морквою, але і з маринованими грибочками і солоними огірочками. Завдяки оригінальному оформленню такий салат не залишиться без уваги гостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
160 г.
Гриби Шарм мариновані білі 200г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Огірки солоні
120 г.
Етапи приготування
01
Рибу нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями, півкільцями або подрібнити.
02
Огірки нарізати скибочками або кубиками. З грибів злити рідину.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів