Яблучно-шипшиновий компот - Image

Яблучно-шипшиновий компот

Кількість порцій: 15Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У наш час, коли в магазині можна купити різноманітні напої та соки, багато господинь не бачать необхідності в тому, щоб варити компот, який є десертним напоєм, по суті справи третьою стравою, що подається в кінці обіду. Пам'ятайте незабутню фразу з відомого фільму: «А компот?». Абсолютно незаслужено про нього забули. А даремно! Адже приготований своїми руками напій не йде ні в яке порівняння з магазинними напоями. Дорогого коштує Ваша впевненість у якості приготованого компоту, адже Ви самі вибирали для нього фрукти. У домашньому компоті немає ніяких шкідливих добавок. Корисний, смачний, ароматний, він вартий того, щоб витратити час на його приготування.

Інгредієнти

Яблуко

400 г.

Шипшина

40 г.

Вода

4 л.

Цукор

150 г.

Етапи приготування

01

Шипшину потрібно розтовкти. Яблука порізати дрібно.

02

У каструлі закип'ятити воду, додати цукор, шипшину, яблука.

03

Проварити 5 хвилин. Настояти кілька годин. Відцідити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв