
Віденські котлети з курячого філе
Котлети з такою романтичною назвою "віденські" як би натякають нам, що скуштувавши їх ми отримаємо насолоду. Котлети виходять дуже смачними і соковитими. Нюанс приготування віденських котлет з курячого філе полягає в тому, що цілісний шматок м'якоті або філе дрібно рубають на шматочки ножем, не прокручуючи через м'ясорубку. На перший погляд приходить думка, що шматочки навіть дрібно порубані важче піддаються просмажуванню, ніж котлети з фаршу, пропущеного через м'ясорубку. Але всю ситуацію рятує те, що рубане м'ясо попередньо маринується не менше двох годин в холодильнику.Таким чином, котлети виходять дуже ніжними і соковитими. Подавати можна зі свіжими овочами, присипавши зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст. л.
Часник
1 зуб.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш спецій Vigor Selected Spices Хмелі-сунелі 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.
02
Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.
03
На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів