Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі - Image

Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі

Кількість порцій: 6Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Інгредієнти

Олія соняшникова

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Карі мелений

2 ст.  л.

Чилі мелений

0,5 ч. л.

Яловичина

1 кг.

Бульйон яловичий

150 мл.

Молоко кокосове

400 мл.

Нут консервований

820 г.

Шпинат свіжий (листя)

200 г.

Етапи приготування

01

На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.

02

Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.

03

В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua