
Томатний суп із морепродуктів
Пропонуємо простий у приготуванні, смачний і ароматний томатний суп із морепродуктів. До всіх перерахованих переваг цього супу можна додати ще корисність. Пропонована як інгредієнт супу суміш із морепродуктів (морський коктейль) зазвичай складається з кальмарів, креветок, восьминогів і мідій, які є багатим джерелом йоду, селену, заліза, кальцію, фосфору, калію, цинку, а також вітамінів A, E і групи B. Крім того, дуже важливо, що морепродукти містять поліненасичені жирні кислоти. Якщо Ви стежите за своєю вагою, можете їсти морепродукти, не побоюючись за свою фігуру. Порада: збиті яйця в киплячий суп потрібно вливати тоненькою цівкою, безперервно помішуючи рідину в каструлі ложкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш варених морепродуктів Crustitalia охолоджена 200г
250 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
3 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Сік Наш сік томатний 950мл
350 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
1 ч. л.
Трави прованські Carmencita 20г
1 ч. л.
Спеція Базилік сушений
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Промити суміш із морепродуктів під кип'яченою водою, перекласти їх в каструлю, залити 0,5 л. води. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.
02
Поки варяться морепродукти, очистити цибулю і часник, подрібнити. Обсмажити цибулю з часником на сковороді з невеликою кількістю олії.
03
Додати в каструлю обсмажену цибульно-часникову суміш. На тій же сковороді обсмажити також з невеликою кількістю олії подрібнені помідори і перець.
04
Додати суміш із перцю і помідорів в каструлю з супом.
05
Влити в каструлю томатний сік. Додати спеції. Після закипання варити 5 хвилин. Додати лимонний сік, за смаком додати сіль і перець.
06
Перед подачею збити яйця, влити в суп. Варити ще 5 хвилин під кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів