Салат із консервованої горбуші - Image

Салат із консервованої горбуші

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.

Інгредієнти

Горбуша (консерва)

150 г.

Відварений рис

300 г.

Огірок

1 шт.

Консервована кукурудза

4 ст. л.

Майонез

за смаком

Сметана

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити яйця вкруту.

02

У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.

03

Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.

04

Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із консервованої горбуші – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua