Салат "Російський пан" - Image

Салат "Російський пан"

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Петрушка 70г

за смаком

Цукор Ваш Цукор 10кг

40 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Перець чилі червоний

5 г.

Помідор

4 шт.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

5 г.

Часник Iberica зубчики 100г

2 шт.

Гвоздика Auchan 10г

4 шт.

Аромапалички Ароматика фасовані ялівець кипарис

4 шт.

Спеція Кориця мелена

5 г.

Печінка куряча розморожена

130 г.

Гриби білі свіжеморожені

40 г.

Морква

40 г.

Контейнер Oxo Good Grips для зберігання цибулі біло-фіолетовий

40 г.

Картопля фасована

70 г.

Огірок солоний Діана-М 650г

60 г.

Яйце перепелине 1шт

3 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

80 г.

Етапи приготування

01

Спочатку приготувати соус Табаско. Для цього перці дрібно порізати, видалити насіння. Перці залити 150 мл. окропу та залишити на 30 хвилин. Помідори, 1 цибулину (ріпчасту), часник та петрушку порізати. Покласти до чаші блендера та подрібнити до утворення пюре. З перців злити рідину, залишити приблизно 4 столові ложки. Покласти перець в чашу блендера та подрібнити. В розігріту на сковороді олію, влити пюре та уварювти його. Додати сіль, цукор (10 г.), винний оцет, перемішати. Уваривши до консистенції рідкого соусу. Готовий соус охолодити.

02

Далі потрібно приготувати бальзамічний соус. Для цього налити до невеликої кастрюлі бальзамічний оцет та додати цукор (30 г.). Поставити на вогонь та додати спеції (гвоздику, ялівець, корицю). Довести до кипіння та залишити випарюватися на невеликому вогні. Об'єм повинен зменшитися вдвічі. Готовий соус процідити через сито. Залишити охолоджуватися. Коли соус охолоне, його консистенція повинна бути - як дуже рідкий мед.

03

Потім потрібно відварити курячу печінку. Після цього нарізати її невеликими кубиками. Білі гриби опустити в окроп та варити до м'якості, далі нарізати їх невеликими шматочками та обсмажити разом із дрібно порізаною ріпчастою цибулиною.

04

Моркву нарізати невеликою соломкою. Огірок так само дрібно порізати. Картоплю відварити та нарізати кубиками. На тарілку викласти кільця фіолетової цибулі, на них встановити круглу форму.

05

На дно форми викласти курячу печінку, посолити, додати трохи майонезу, потім викласти картоплю, посолити, знову нанести трохи майонезу, потім викласти солений огірок, далі покласти моркву, знову трохи майонезу, гриби, зелень, яйця. Полити сумішшю майонезу з соусом Табаско та соусом Бальзамік.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв