
Пельмені з грибами
Пельмені є воістину унікальною стравою. Адже, фактично в кожній національній кухні існує той чи інший варіант приготування пельменів. Також існує маса різновидів пельменів. Один з яких сьогодні ми вам і пропонуємо випробувати. Пельмені з грибами дуже поширені в нашій країні в період посту. Адже, такі пельмені є ні чим не гіршою альтернативою пельменям з м'ясом. За поживністю їм немає рівних. Так як гриби є багатим джерелом білків і незамінних амінокислот. А в стародавньому Єгипті вважалося, що гриби роблять вас безсмертними. Більш того, запах грибів настільки цінувався фараонами, що вони були оголошені «королівською їжею».
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
360 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
80 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Приправа Red Hot Maestro лісові гриби із зеленню та овочами 25г
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
90 г.
Кріп 70г
20 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно підготовані гриби дрібно порізати та розділити на 2 частини. Одну половину відварити в підсоленій воді, іншу - підсмажити на олії. Окремо підсмажити дрібно нашатковану цибулю. З'єднати обидва види грибів із цибулею. Перемішати, приправити сіллю та перцем.
02
Потім борошно висипати гіркою на стіл, в центрі зробити заглиблення. Влити в нього змішану з молоком, яйцем та сіллю, воду (80 г.). Замісити круте тісто. Накрити його рушником та залишити на 20-30 хвилин.
03
Потім тісто розкачати та нарізати кружечками за допомогою склянки. В центр кожного кружечку покласти начинку. Ретельно защіпити краї та відварити в підсоленій воді. Подавати пельмені зі сметаною та зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів