Чорнослив у клярі - Image

Чорнослив у клярі

Кількість порцій: 10Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви гострий любитель сухофруктів, але їсти їх у звичайному вигляді для вас стало буденною справою, тоді ми пропонуємо вам урізноманітнити трохи своє меню. До речі, таку страву можна цілком приготувати для святкового столу - вона буде дуже ефектно виглядати. Досить просто приготувати чорнослив в клярі з тіста. Таким чином під час смаження сухофрукти не втрачають свої корисні властивості (яких в чорносливі дуже і дуже багато), а навпаки, збережуть їх. При цьому тісто утворює хрустку скоринку, яка додає пікантність цій страві. Таким чином ви витратите дуже мало часу, а страву отримаєте просто відмінну.

Інгредієнти

Чорнослив

100 г.

Яйця

2 шт.

Сода харчова

1/4 ч. л.

Волоські горіхи

50 г.

Борошно пшеничне

70 г.

Соняшникова олія

100 мл.

Етапи приготування

01

Чорнослив розпарити в окропі. Нафарширувати подрібненим волоським горіхом. Насадити чорнослив на зубочистку.

02

Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну, акуратно додати жовтки, борошно і соду, замісити тісто.

03

Кожен чорнослив вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Чорнослив у клярі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua