Пивний чилі - Image

Пивний чилі

Кількість порцій: 12Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

1,5 кг.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Часник

4 часточки

Перець Fimtad Халапеньо гострий 340г

3 шт.

Перець Каппа солодкий

1 шт.

Кмин Еко римський 15г

1 ст. л.

Орегано Auchan 20г

1 ст. л.

Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г

4 ст. л.

Паприка різана червона

1 ст. л.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

1 ст. л.

Пиво Chouffe темне 8% 0,33л

500 мл.

Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л

400 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

4 ст. л.

Квасоля Aro консервована в розсолі 400г

425 г.

Сметана ХМЗ 20%

за смаком

Сир твердий Грана Падано 32%

за смаком

Етапи приготування

01

На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.

02

Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.

03

Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.

04

Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.

05

Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.

06

Подавати зі сметаною і сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв