
Печиво з кукурудзяних пластівців і кокоса
Видів печива величезна кількість: здобне, затяжне, вівсяне, складне, цукрове. Існують всілякі рецепти на будь-який смак. Печиво - це порційна випічка і, як виявляється, один із найбільш древніх видів ласощів. Історики стверджують, що вперше печиво почали готувати в Персії в 7-му сторіччі. Звичайно ж, це було зовсім інше печиво, але факт залишається фактом. Приготувати печиво вдома зовсім нескладно. Ви переконаєтеся в цьому, приготувавши печиво з кукурудзяних пластівців і кокоса. У запропонованому рецепті для кукурудзяних пластівців знайдено нове застосування. У переліку інгредієнтів немає борошна та масла. Білки збивають як на безе. Все просто і зрозуміло!
Інгредієнти
Кукурудзяні пластівці
80 г.
Цукор
150 г.
Кокосова стружка
100 г.
Яйця
3 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 170°C. Деко застелити пергаментом.
02
Білки відокремити від жовтків. Збити в блендері білки із цукром.
03
Кукурудзяні пластівці подрібнити в блендері в крихту. Додати кукурудзяну крихту і кокосову стружку до збитого білка з цукром. Перемішати.
04
На пергамент ложкою викласти тісто, що вийшло. Поставити у вже розігріту духовку на 20 хвилин. Остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів