Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти - Image

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Паштет, приготований в домашніх умовах, являє собою протерту, однорідну, повітряну масу і може бути приготований із самих різних продуктів. На допомогу господарці прийде блендер. Рецепти домашніх паштетів бувають досить різноманітні. Можна зробити домашній паштет, використовуючи прості інгредієнти. Нескладний у приготуванні, паштет із білої квасолі, перцю і рікоти ідеально підходить для здорового сніданку і цілком може виконувати роль закуски на будь-якому святковому столі.

Інгредієнти

Квасоля

430 г.

Перець болгарський консервований

400 г.

Сир рікота

85 г.

Часник

1 шт.

Лимони

0,5 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Викласти в чашу блендера квасолю, подрібнити.

02

Додати до квасолі перці, сир, подрібнений часник. Подрібнити.

03

Вичавити в чашу блендера лимонний сік, повторити подрібнення. Посолити і поперчити за смаком паштет. Ще раз перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мусака з цвітної капусти

Мусака з цвітної капусти

3

1 год