Овочеві бутерброди - Image

Овочеві бутерброди

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існує величезна різноманітність відкритих і закритих бутербродів. Готуючи бутерброди, можна проявити свою фантазію і вигадку. На їх приготування йде мало часу, вони підходять до сніданку, полуденка, вечері. Бутербродами втамовують голод під час походів у ліс, на пікнік, на роботу, а красиво оформлені бутерброди можуть стати окрасою будь-якого святкового столу. Овочеві бутерброди відрізняються від класичних, так як основою для них служить не шматочок хліба, а який-небудь овоч. Овочеві бутерброди не тільки оригінальні, але і малокалорійні, особливо підходять для тих, хто стежить за фігурою і вагою. У поєднанні з рибою і морепродуктами овочеві бутерброди приємно здивують Вас своїм смаком і ароматом.

Продукти для рецепту

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
89.40

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

600 г

Інгредієнти

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 г.

Сьомга Norven слабосолена філе-шматок 180г

200 г.

Ікряник Iceberg Червона ікра 35г

40 г.

Помідор

1 шт.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

1 пучок

Етапи приготування

01

Огірки промити й нарізати часточками фігурним ножем.

02

На кожен шматочок покласти трохи майонезу.

03

Потім нарізати червону рибу тоненькими шматочками або просто взяти нарізку червоної риби.

04

Згорнути зі шматочків червоної риби невеликі "трояндочки" і викласти їх зверху на шматочки огірка.

05

Потім розкласти трохи червоної ікри.

06

Дрібно нарізати зелену цибулю і посипати зверху.

07

З помідора зробити трояндочку і прикрасити блюдо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв