Манний пудинг з кабачками і яблуками - Image

Манний пудинг з кабачками і яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пудинг - це вид десерту, який зазвичай готується на водяній бані. Основними інгредієнтами пудингу є борошно, яйця, цукор і молоко. Часто замість борошна використовують манку, рис або хліб. Іноді в рецептах пудингів зустрічаються масло, сир, родзинки, курага, інжир. Батьківщиною пудингів є Англія. В даний час по всьому світу існує величезна різноманітність рецептів по приготуванню пудингів. Для любителів яблук прекрасно підійде манний пудинг з яблуками. Крім яблук в яблучному пудингу використовуються морква, кабачки, вівсяні пластівці, родзинки або інші продукти. Подавати його можна, як гарячим, так і холодним. При подачі пудинг поливають сметаною, посипають какао або цукровою пудрою.

Продукти для рецепту

Кабачок
19.90 - 35.70

Кабачок

за 1 кг

Інгредієнти

Кабачок

125 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

75 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

25 мл.

Масло вершкове домашнє

15 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 г.

Крупа манна Терра марка М 800г

15 г.

Сметана ХМЗ 20%

30 мл.

Етапи приготування

01

Нашаткувати кабачки. Поставити сковороду на вогонь, влити молоко, додати 10 г. вершкового масла, розігріти, викласти кабачки на сковороду. Тушкувати до напівготовності.

02

Нашаткувати яблука, додати їх в сковороду разом із цукром, тушкувати протягом 5 хвилин, потім додати манну крупу, тушкувати ще 5-10 хвилин на маленькому вогні. Після, трохи остудити.

03

У загальну суміш додати збитий білок, жовток, перемішати, викласти суміш у формочку, яку потрібно змастити маслом, випікати в духовці до готовності. При подачі пудинг полити сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв