Куряче філе, мариноване у вершках - Image

Куряче філе, мариноване у вершках

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже рекомендуємо приготувати куряче філе за цим простим рецептом. Незважаючи на те, що ніяких особливих кулінарних хитрощів застосовувати не доведеться, ви отримаєте чудову страву з курки. Справа в тому, що маринування у вершках додає м'ясу особливу ніжність і соковитість - в цьому основний секрет. А далі потрібно лише обсмажити його в хрусткій паніровці. До речі, якщо ви любите кунжут, можете додати 2 столові ложки насіння до панірувальних сухарів - це додасть страві додатковий цікавий смак.

Інгредієнти

Куряче філе

500 г

Вершки 10-20%

200 мл

Панірувальні сухарі

100 г

Кунжут

2 ст.л

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Рослинна олія для підсмажування

100 мл

Етапи приготування

01

Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.

02

Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.

03

На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.

04

У сковороді разігрійте рослинну олію.

05

Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв