
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем - це гідна альтернатива звичайним домашнім котлет. Головна відмінність від класичного рецепту - це наявність в котлетах сиру і перцю. Перець краще використовувати червоний болгарський або ратунду. Перцю не повинно бути багато, щоб він не перебив смак і аромат котлет. Сир є прекрасним доповненням до решти інгредієнтів: під час смаження він плавиться і обволікає шматочки курки і перцю. На гарнір ідеально підійде картопляне пюре, салат зі свіжих овочів або відварний рис. Котлети виходять дуже соковитими, корисними і барвистими, їх сміливо можна подати до святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Перець Болгарський
200 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе розморозити і пропустити через м'ясорубку.
02
Сир натерти на крупній тертці. Хліб або булочку замочити на деякий час в молоці.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. А перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.
04
Зелень промити і також дрібно нарізати.
05
Вийняти хліб з молока і трохи його віджати. Потім додати його до фаршу і перемішати.
06
Потім до фаршу додати сир, перець, цибулю і зелень. Посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
07
З фаршу сформувати котлети. Обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на рослинній олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів