Рибні стейки в маковій паніровці - Image

Рибні стейки в маковій паніровці

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Це дивовижний рецепт, як швидко, смачно і незвично приготувати рибу. Якщо ви хочете, щоб гості запам'ятали надовго ваш святковий стіл, спробуйте зробити такі рибні стейки в маковій паніровці. Мак зробить страву не тільки незвичайною на вигляд, але і смак теж приємно здивує вас і ваших гостей. Риба, як відомо, містить багато фосфору, а мак покращує травлення. Тому така страва не залишить байдужими нікого з ваших рідних і близьких, завдяки і зовнішньому вигляду, і смаку, і користі. З такою стравою ви легко станете чудовою господинею, і всі будуть просити поділитися вас рецептом. Смачного!

Продукти для рецепту

Лосось шматок охолоджений
699.00

Лосось шматок охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Лосось шматок охолоджений

300 г.

Мак харчовий

50 г.

Лимон

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Ікряник Iceberg Червона ікра 35г

20 г.

Етапи приготування

01

Охолоджену рибу посипати чорним перцем, посолити і злегка збризнути свіжим соком лимона. Можна посипати улюбленими спеціями на свій смак.

02

На тарілку насипати мак і обваляти в ньому рибу, намагаючись, щоб мак рівномірно розподілився по всій поверхні риби.

03

Розігріти сковорідку і підсмажити рибу на помірному вогні. При подачі прикрасити червоною ікрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв