Кекси "Метелики" - Image

Кекси "Метелики"

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кекс - солодкий кондитерський виріб з дріжджового або бісквітного тіста, в яке зазвичай додають родзинки, джем або горіхи. Смак і простота приготування кексів не може зрівнятися з жодною іншою випічкою. Традиційно кекси випікаються прямокутної або круглої форми. Але кондитери ніколи не переставали експериментувати над формами. Однією з нових форм для традиційних кексів була обрана форма метеликів. Метелики дуже подобаються і дорослим, і дітям. У холодні зимові вечори прекрасний кондитерський виріб у формі метелика кожному нагадає про відпочинок у літній сезон. Повітряні кекси-метелики - це просто казка, причому, що естетично, що за смаковими даними.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

150 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

110 г.

Масло вершкове домашнє

90 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 ст. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

1 ч. л.

Розпушувач тіста Добрик 15г

0,5 ч. л.

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Джем Novus полуничний 375г

150 г.

Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г

150 г.

Етапи приготування

01

Міксером збити масло з цукром, яйцями і молоком. Додати борошно, розпушувач, ваніль і замісити тісто.

02

Тісто викласти у формочки, а форми поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати кекси близько 25-30 хвилин. Потім кекси вийняти з форм і остудити.

03

Зрізати верхівки з кексів і розрізати верхівки навпіл.

04

Кекси змастити джемом, а зверху полити збитими вершками. У вершки вставити по половинці зрізаних "кришечок" з кожного боку, щоб вийшли "крильця". Наприкінці трохи присипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв