Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська › Буряковий бісквіт із какао
Буряковий бісквіт із какао

Буряковий бісквіт із какао

Здавалося б, як може бути можливим поєднати буряк з какао в одній страві? Цей експеримент вартий того щоб спробувати цей оригінальний десерт. Деяких дітей дуже важко вмовити їсти буряк, а такий варіант їх цілком влаштує, адже ми додамо в страву какао. А коли наш бісквіт перетвориться в однорідну масу і пропечеться, то стане абсолютно неможливим втриматися як дітям, так і дорослим. Можливо, ви спланували якесь дитяче свято, або до вас нагрянули друзі і ви міркуєте – чим би смачненьким і незвичайним порадувати близьких, цей варіант виправдає усі ваші очікування і овації у ваш бік не змусять на себе чекати. Цей десерт, дивує своєю неординарністю, насиченим смаком і кольором.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Мука — 180 г.
  2. 2. Яйця — 200 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Буряк — 100 г.
  5. 5. Масло вершкове — 75 г.
  6. 6. Розпушувач тіста — 2 ч. л.
  7. 7. Какао-порошок — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку збити яйця в міксері з цукром. До цієї суміші додати охолоджене вершкове масло. Потім натерти на дрібній тертці буряк. Все це добре перемішати.

  2. Після цього додати розпушувач, борошно та какао. Та довести все до однорідної маси. Тісто повинне вийти, як сметана.

  3. У змащену форму вилити тісто. Випікати на середньому вогні до готовності. Перевірити готовність дерев’яною паличкою. Після чого вийняти з духовки та покласти на тарілку.