
Бананові мафіни
Пропонуємо вашій увазі чудовий рецепт приготування бананових мафінів. Якщо вам і вашим близьким набридли звичні сніданки, які складаються з каш або макаронів з сосисками, тоді приготування бананових мафінів врятує вас від негативу ваших близьких. Мафіни відмінно підійдуть до ранкового чаю. А ваші молодші чада просто будуть стрибати від щастя і задоволення, що сьогодні в них не пхають манну кашу. Тому приготувавши сьогодні вранці або з вечора бананові мафіни ви не розчаруєте самих близьких вам людей. До того ж, парочка з них легко може поміститися в шкільній сумці, і дитина з легкістю зможе ними перекусити на перерві.
Інгредієнти
Банани (дуже дозрілі)
3 шт.
Вершкове масло або маргарин
100 г + ще трохи для змазування форми
Цукор
150 г
Яйця
2 шт.
Розпушувач
2 ч.л.
Борошно пшеничне
250 г.
Етапи приготування
01
Духовку разігрійте до 180°C.
02
Банани (2 шт.) очистіть і наріжте невеликими шматочками. Розімніть виделкою, щоб вийшла однорідна кашка.
03
Вершкове масло залиште при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Потім з'єднайте з цукром і розітріть.
04
Додайте яйця і перемішайте.
05
Введіть бананову кашку і ще раз все добре перемішайте до однорідності.
06
У цю масу просійте борошно і розпушувач, замісіть тісто некруто.
07
Маленькі формочки для випікання змастіть вершковим маслом. (Якщо ви будете використовувати стандартні форми для кексу, вийде близько 6 мафінів). Викладіть в них тісто.
08
Банан, що залишився очистіть і наріжте кружечками. Покладіть зверху на кожен маффин по парі кружечків банана. Поставте форми в розігріту духовку і випікайте мафіни 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів