Салат з буряком і сиром фета - Image

Салат з буряком і сиром фета

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Прийшла осінь – а це означає, що настав той самий довгоочікуваний час, коли можна урізноманітнити свій буденний раціон цікавими стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий і корисний коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові відтінки. А все завдяки додаванню усіма відомого грецького сиру фети, що має злегка солонуватий смак, а також хрустких волоських горішків. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Це пікантна суміш оливкової олії, соєвого соусу і бальміческого оцту. Такий свіжий салатик на кожен день Ви завжди зможете приготувати на «швидку руку», адже все, що Вам потрібно – відварити овоч і з'єднати всі компоненти.

Продукти для рецепту

Горіхи Мигдаль 150г
128.40

Горіхи Мигдаль 150г

150 г

Інгредієнти

Горіхи Мигдаль 150г

30 г.

Салат Варшавський

100 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

200 г.

Буряк

300 г.

Соус соєвий Chong 1л

20 мл.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир фета нарізати кубиками.

02

Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Горіхи порубати ножем.

03

Змішати соєвий соус, оцет та оливкову олію.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв