
Персики під ванільним кремом
Персики під ванільним кремом - це дуже легкий і м'який десерт, який полонить вас і всіх, хто його спробує, з першої ложечки. Адже смак соковитих персиків разом зі сметаною і йогуртом - це неперевершений мікс легкості і повітряності. Персики - джерело корисних вітамінів. При цьому цей фрукт робить десерт дуже смачним. От у вас вже дві причини, щоб приготувати цю страву. А коли ви його спробуєте, то вже не зможете відмовитися від задуму зробити десерт сімейним. Подавати такі ласощі можна не тільки своїм рідним за вечерею, а й гостям, які прийшли приємно провести час. Смачний десерт і весела бесіда - і приємний вечір вам забезпечений.
Інгредієнти
Йогурт без добавок
2 ст. л.
Сметана
4 ст. л.
Цукор
1 ст. л.
Пудинг ванільныий
40 г.
Персики
2 шт.
Етапи приготування
01
Персики порізати на невеликі кубики і розкласти по двох формочках.
02
У мисці збити сметану, йогурт, цукор і порошок для пудингу. Залити цією сумішшю фрукти. Накрити формочки плівкою або фольгою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години.
03
Розігріти духовку до 200°С. Форми поставити в духовку і готувати до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів