
Вірменський салат з червоної квасолі
Квасоля відома більшості людей як корисний продукт, а для вегетаріанців вона стала одним із способів заміни м'яса. Мається на увазі за кількістю білків, які квасоля містить у своєму складі. Але люблять її, на жаль, мало хто. Або скоріше просто не вміють готувати? Способів приготування і варіантів вживання квасолі безліч. Одним з найпопулярніших способів - в салатах. Приклад такого салату - Вірменський салат. У його склад входить крім квасолі також часник і велика кількість зелені, тому за смаком він виходить досить пікантним. А заправлено це все найкориснішою заправкою - оливковою олією.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
20 г.
Петрушка 70г
30 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Лимон
20 г.
Квасоля червона Верес 200г
200 г.
Кінза 70г
30 г.
Базилік у горщику
20 г.
Етапи приготування
01
Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді. Кінзу і петрушку помити, просушити і подрібнити.
02
З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів