
Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією
Любителі шоколадної випічки, цей рецепт для вас. Смачний шоколадний пиріг нескладно приготувати вдома. Завдяки такому інгредієнту, як оливкова олія, структура тіста запропонованого шоколадного пирога виходить цікавою, вологою. Смак пирога шоколадно-горіховий. Кілька порад з приготування пирога. Борошно обов'язково просіяти, щоб збагатити його киснем, що важливо для будь-якої випічки. Шоколад переважніше чорний. Волоські горіхи перед подрібненням можна обсмажити. Шоколад із оливковою олією на водяній бані до кипіння доводити не треба.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
300 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
160 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
120 г.
Волоський горіх
120 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 160°C. Шоколад разом з оливковою олією розтопити в каструлі на водяній бані.
02
Яйця збити з цукром в мисці, розтоплений шоколад обережно влити в цукрово-яєчну суміш, перемішати.
03
Борошно змішати з горіхами, які попередньо потрібно подрібнити. Додати борошняну суміш в миску, перемішати.
04
Влити тісто у форму для випікання, випікати 25-30 хвилин у розігрітій духовці. Готовий пиріг вийняти з духовки, остудити його, поставити в холодильник для повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів