
Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном
Любите молочні коктейлі? У такому випадку, приготуйте теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном. Як Ви зрозуміли, даний напій подають і теплим, і холодним. Пінисту основу коктейлю становить молоко і збите пюре кокосового горіха. Особливість напою – в індійській тропічній прянощі кардамон, яка не з чуток вважається однією з найдорожчих і найцінніших у світі. Від чого і друге ім'я – «цариця спецій» або «райське зерно». Плоди кардамону володіють сильним, але в теж час приємним і не нав'язливим ефірним ароматом камфорного масла з легкими нотками лимону.
Інгредієнти
М'якоть кокоса
100 г.
Молоко
1 л.
Цукор тростинний
50 г.
Кардамон
10 шт.
Етапи приготування
01
М'якоть розламати на шматочки, покласти в чашу блендера, влити сюди ж 100 мл. води, подрібнити суміш в пюре.
02
Розігріти невелику каструлю на маленькому вогні, влити молоко, додати цукор, помішуючи додати кокосове пюре. Додати потовчене насіння кардамону, довести практично до кипіння, відразу ж зняти з вогню, залишити на 20 хвилин.
03
Процідити суміш через сито, після збити блендером до пінистого стану, подавати гарячим або холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів