
Листкові пиріжки з сиром і шинкою
Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.
Інгредієнти
Листкове тісто
500 г.
Шинка
400 г.
Сир
300 г.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.
02
Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.
03
На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.
04
Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.
05
Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів