Сирники прибалтійські - Image

Сирники прибалтійські

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.

Інгредієнти

Домашній сир

150 г.

Борошно пшеничне

3 ст.л.

Яйце куряче

1 шт.

Сметана

2 ст.л.

Масло вершкове

1 ч.л.

Цукор

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.

02

З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.

03

При подачі додати зверху сметану.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирники прибалтійські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua