Пангасіус по-індійськи - Image

Пангасіус по-індійськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Індія - батьківщина вегетаріанства, проте, риба все ж присутня на столах індійців. Індійська кухня налічує величезну кількість страв із риби. Рибу тушкують, маринують, смажать у фритюрі і на сковороді. Великою популярністю в індійських ресторанах користується - пангасіус. М'ясо цієї річкової риби дуже соковите, корисне і до того ж швидко готується. З пангасіуса готують безліч абсолютно різних за смаком страв. Уся таємниця у соусі, який ви обрали. Який соус приготувати - справа особистих уподобань! Що ж особливого приготувати з такої величезної різноманітності рецептів індійської кухні? Давайте приготуємо одну з найсмачніших страв "Пангасіус по-індійськи"!

Продукти для рецепту

Філе пангасіуса свіжоморожене
189.00

Філе пангасіуса свіжоморожене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе пангасіуса свіжоморожене

500 г.

Персик Iberica половинками консервований 410г

3 шт.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Імбир

2 см.

Борошно рисове Sacramento 900г

2 ст. л.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

100 мл.

Олія соняшникова салатна 500мл

100 мл.

Етапи приготування

01

Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.

02

Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.

03

Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.

04

Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв