Ніжні кокосові тістечка
- 1. Яйця — 2 шт.
- 2. Білий шоколад — 100 г
- 3. Вершкове масло — 100 г
- 4. Цукор — 75 г
- 5. Пшеничне борошно — 50 г
- 6. Кокосова стружка — 100 г + ще трохи для посипки
- 7. Будь-який джем для прошарку — 200 г
- 8. Ванілін — на кінчику ножа
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку нагрійте до 180°C.
Білий шоколад (50 г) натріть на дрібній терці.
Білки відокремте від жовтків (білки приберіть в холодильник).
Масло залиште ненадовго при кімнатній температурі. Як тільки воно стане м'яким, з'єднайте його з жовтками і цукром і злегка збийте.
Потім введіть ванілін, кокосову стружку і шоколад, все перемішайте.
В отриману масу просійте борошно і ще раз обережно перемішайте.
Охолоджені білки збийте міксером в міцну піну (до стійких піків).
Введіть білки в тісто, обережно перемішуючи його знизу догори в одному напрямку до однорідності.
Довгасту форму для кексу вистеліть пергаментним папером, викладіть тісто і розрівняйте його поверхню. Випікайте в розігрітій духовці близько 15-20 хвилин.
Після дістаньте з духовки, дайте охолонути і розріжте вздовж на два коржі.
Джем (краще взяти світлий - абрикосовий, персиковий, апельсиновий) злегка нагрійте. Змастіть ним один з коржів. Накрийте другим коржем і злегка притисніть. Дайте трохи постояти.
Тим часом шоколад, що залишився розтопіть на водяній бані. Полийте ним коржі, посипте зверху кокосовою стружкою. Дайте шоколаду трохи застигнути і наріжте коржі на невеликі тістечка.