Куряче чилі з квасолею - Image

Куряче чилі з квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Чудове блюдо мексиканської кухні. Цей суп відрізняється гостротою, густотою і зовнішнім виглядом, який приваблює і відразу ж підвищує апетит. Наявність квасолі в супі надає йому додаткову ситність, дозволяє збагатити організм необхідними амінокислотами, вітамінами і мінералами. Квасолю можна використовувати як сиру, так і консервовану, в ній зберігається до 70% вітамінів і до 80% вихідних мінеральних речовин. Якщо не любите сильно гостре, не кладіть багато пекучого перцю. Для любителів гострих, незвичайних і неймовірно ситних страв, куряче чилі з квасолею припаде до душі.

Інгредієнти

Бекон

4 скибочки

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Курячі стегенця

1 шт.

Паприка

1 ч. л.

Кмин

1 ч. л.

Квасоля консервована

400 г.

Помідори, консервовані у власному соку

900 г.

Перець чилі

1/2 ч. л.

Сир твердий

150 г.

Курячий бульйон

800 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Коріандр

за смаком

Петрушка

за смаком

Етапи приготування

01

Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.

02

Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.

03

Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.

04

Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.

05

При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Куряче чилі з квасолею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua